Website development

Je website is het verlengstuk van je onderneming. Het hoort te passen bij jouw ambitie, jouw doelgroep en jouw dienst. Wij starten samen met jou een traject om een website neer te zetten, die hierbij aansluit.

Doelen

Allereerst horen we graag waarom je een (nieuwe) website wil laten ontwikkelen. Je bent bijvoorbeeld niet meer tevreden over het oude ontwerp, je mist functionaliteiten of je wilt een nieuwe website volledig gericht op conversies.

Daarnaast horen we graag hoe jouw organisatie in elkaar zit en kijken we samen met je hoe je website jouw bedrijfsprocessen het beste kan ondersteunen. Zo brengen we het volledige plaatje van eisen en wensen in kaart en werken we naar dezelfde stip op de horizon toe.

Design & Development

Nu de ideeën zijn ontstaan, gaan we deze vertalen naar een design dat past bij de jouw organisatie. Onze designers gaan voor je aan de slag om de juiste beleving neer te zetten.

Hebben we de juiste snaar te pakken? Top! Dan gaan we aan de slag met de realisatie en zetten we een mooie website voor jouw organisatie neer.

Beheer via Back-site

Na lancering, is de website volledig in jouw beheer. Je beschikt over alle mogelijkheden om de content op de website uit te bouwen en te onderhouden. Je past zelf de menustructuur aan, voegt pagina's toe, past teksten aan en beheert formulieren en e-mails. Dit beheer gaat via ons CMS Back-site.

Lees meer over Back-site

Staan jouw wensen hier niet in vermeld, dan wil dat niet zeggen dat wij niet in huis hebben wat je zoekt. Neem dus gerust vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Advies op maat?

is verplicht.