Club-assistent. Scoren doe je samen.

Club-assistent biedt het meest volledige verenigingspakket, met als doel om de vrijwilligers van jouw vereniging zoveel mogelijk te ontzorgen. Door één systeem in de cloud waar je alles van ledenadministratie tot commissieondersteuning en sponsorcontracten in kunt beheren en zoveel mogelijk automatisch geregeld wordt.

Of je nu een sportvereniging, business club, harmonie of patiëntenvereniging bent, wij hebben voor elke vereniging een oplossing die past.

Club-assistent is een product ontwikkeld door direct-effect.

Wat is Club-assistent

Een compleet pakket voor elke vereniging

Club-assistent is ontwikkeld met en voor het verenigingsleven. Wat begon als ondersteuning voor de sponsoradministratie, is in 15 jaar uitgegroeid tot een volwaardig verenigingspakket.

  • Het meest volledige verenigingspakket
  • Geschikt voor elke vereniging
  • Ontwikkeld samen met verenigingen
  • Alles van website tot mobiele app, narrowcasting en spelersvolgsysteem
  • In één online systeem

Businessclub

Ook geschikt voor jouw organisatie

Club-assistent Business biedt jouw businessclub het meest complete verenigingspakket. Hiermee houd je alles van ledenadministratie tot activiteit inschrijvingen en mailings eenvoudig bij in één online systeem.

Je organiseert eenvoudig de jaarlijkse reis en verkoopt kaartjes voor het personeelsfeest. De commissies binnen de personeelsvereniging hebben toegang tot een eigen omgeving, waar ze notulen, documenten en actiepunten van de vergaderingen kwijt kunnen.

Demo aanvragen

Staan jouw wensen hier niet in vermeld, dan wil dat niet zeggen dat wij niet in huis hebben wat je zoekt. Neem dus gerust vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Advies op maat?

is verplicht.