SaaS oplossingen

Om jouw business te digitaliseren, hoef je niet altijd een maatwerk oplossing af te nemen. Je kunt ook kiezen voor een SAAS-product. Dat houdt in dat je een abonnement afsluit en dus snel aan de slag kunt met het inrichten van de applicatie. Extra functionaliteiten zijn beschikbaar via extra modules.

Wij hebben een aantal SaaS oplossingen ontwikkeld, met en voor ondernemers in de verschillende branches.

SAM Rental

Webshop

Club-assistent

SAM

Gebruiksvriendelijke online verhuursoftware waarin je al je artikelen, orders, voorraad en relaties beheert. Je maakt er met één druk op de knop offertes, pakbonnen, raaplijsten en facturen aan.

SAM is ontwikkeld vanuit het oogpunt van de verhuurder of verkoper, die graag een systeem gebruikt waarin hij eenvoudig inzicht heeft in de logistieke zaken in zijn bedrijf. Het maakt hierbij niet uit of je organisatie groot of klein is en in welke bedrijf je opereert. 

Meer weten over SAM

in combinatie met SAM

De Verhuurshop

Deze webshop is speciaal ingericht voor de verhuur. Klanten kunnen in de webshop aangeven van wanneer tot wanneer ze iets zouden willen huren. De webshop checkt bij SAM de voorraad in de tijd en de bijbehorende prijs. Wanneer je producten beschikbaar zijn, legt de klant direct een verhuurorder in - al afgerekend of via een offerteaanvraag.

De webshop wordt geleverd in jouw huisstijl, en de pagina's zijn zelf te vullen en onderhouden.

Meer weten over de Verhuurshop?

Club-assistent

Club-assistent biedt het meest volledige verenigingspakket, met als doel om de vrijwilligers van jouw vereniging zoveel mogelijk te ontzorgen. Door één systeem in de cloud waar je alles van ledenadministratie tot commissieondersteuning en sponsorcontracten in kunt beheren en zoveel mogelijk automatisch geregeld wordt.

Of je nu een sportvereniging, business club, harmonie of patiëntenvereniging bent, wij hebben voor elke vereniging een oplossing die past.

Meer weten over Club-assistent

Staan jouw wensen hier niet in vermeld, dan wil dat niet zeggen dat wij niet in huis hebben wat je zoekt. Neem dus gerust vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden?

is verplicht.