Onze expertise

Wij automatiseren bedrijfsprocessen met maatwerk webapplicaties die de kennis van de organisatie borgen. 

Met onze kennis van automatisering kunnen we eigenlijk alles bouwen op het gebied van digital en web. Juist omdat het weglekken van kennis in organisaties tegenwoordig zo’n groot probleem is, hebben wij er voor gekozen om ons daar in te specialiseren. Zorgen dat bedrijven kennis van bedrijfsprocessen binnen de organisatie houden, door deze te automatiseren. Waardoor ze hierin minder afhankelijk worden van de kennis in de hoofden van hun personeel.

Digitale bedrijfsprocessen op maat

Iedereen is uniek, en hetzelfde geldt voor organisaties. Hetgeen dat je uniek maakt, is ook wat jouw organisatie onderscheidend maakt in de markt. Wij geloven daarom ook niet dat je als onderscheidende organisatie volledig uit kan met standaard applicaties.

Maatwerk webapplicaties bieden organisaties de mogelijkheid om hun bedrijfsprocessen niet alleen te digitaliseren, maar ook om de kennis van de organisatie daarin te waarborgen. Hierdoor verbeteren organisaties die maatwerk applicaties inzetten niet alleen de operationele efficiëntie, maar verminderen ze ook de afhankelijkheid van hun personeel. Inwerktijden worden korter, en werkprocessen worden gestandaardiseerd. Dit versterkt de positie van de organisatie in deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt.  

 

De kracht van de digitalisering van organisaties zit in het creëren van synergie tussen het digitaliseren van processen en het digitaliseren van organisatie specifieke kennis.

Onze jarenlange ervaring in het optimaliseren van bedrijfsprocessen gecombineerd met onze development expertise zorgt ervoor dat we jouw organisatie kunnen begeleiden in deze stap.

Dit kunnen wij voor jou betekenen

Onze expertise

Business Process Mapping

Business Process Mapping

 

Bedrijfsprocessen optimaliseren en digitaliseren begint met bedrijfsprocessen begrijpen. Hoe werken mensen in jouw organisatie, van begin tot eind? We tekenen jouw bedrijfsprocessen uit en adviseren over de kansen die we hierin zien. 

Bouwen van webapplicaties

Bouwen van webapplicaties

 

We digitaliseren de geoptimaliseerde bedrijfsprocessen in een maatwerk applicatie die de kennis van jouw organisatie waarborgt. Ons team van developers zet hun expertise in om het platform te realiseren dat bijdraagt aan jouw business doelstellingen.

Fullservice

De oplossingen van direct-effect

Er is bij ons van alles mogelijk. Wij denken namelijk graag mee in jouw werkproces, om zo een maatwerk applicatie te creëren.  

We gaan graag een vrijblijvend gesprek met je aan, om mee te denken met jouw business. Liever eerst rondkijken? Onderstaande pagina's geven je alvast een eerste indruk van de mogelijkheden:

E-commerce platformen

SaaS oplossingen

Website development

Back-site CMS

Koppelingen met platformen

Staan jouw wensen hier niet in vermeld, dan wil dat niet zeggen dat wij niet in huis hebben wat je zoekt. Neem dus gerust vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Even sparren?