Over direct-effect

Direct-effect is een ondernemend e-commerce bureau. Al 30 jaar zetten wij ons in om een bijdrage te leveren aan de online ambitie van onze klanten. Wij weten hoe jij digitaal kansen kunt pakken om zo je bedrijf te laten groeien. Wij realiseren de techniek en zorgen ervoor dat jij jouw business kan runnen vanuit een compleet geïntegreerd systeem.

is verplicht.

*Een digitaal platform* creëren die jouw business *slimmer maakt*, gecombineerd met *de juiste look & feel* die helemaal past bij jouw organisatie. *Dat is onze core business.* 

Dat wil ik ook

Onze visie

Wij zorgen met slimme online oplossingen voor een optimalisatie van jouw business. Of dat nu gaat om jullie interne werkprocessen of het faciliteren van jouw klant.

Nieuwe technologische mogelijkheden zorgen ervoor dat het logistieke proces aangepast kan worden aan de wensen van de veranderende consument. Bij direct-effect hebben we een hoop kennis van bedrijfsprocessen én van technologie. Deze combinatie zorgt ervoor dat we op bedrijfsniveau met je mee kunnen denken, en dit vervolgens door kunnen vertalen naar efficiënte online oplossingen.

*Wij integreren bedrijfsprocessen* zo optimaal mogelijk *in een online oplossing*. We streven met jou naar een *efficiënt business proces*, waar je ook bent.

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen begint bij jezelf. Wij geven hier onze eigen invulling aan door gebruik te maken van duurzame energievoorziening. Zo is het verwarming- en koelsysteem van ons kantoor bijvoorbeeld gebaseerd op een lucht-water-warmtepomp. De elektrische energie benodigd voor dit systeem wekken we zelf op door middel van PV (zonne)panelen. Op jaarbasis draaien we zo CO2-neutraal. Daarnaast bezoeken we onze klanten door het hele land, waarbij we gebruik maken van onze 100% elektrische auto.

Alleen ga je sneller - *samen kom je verder*

Jouw ambities streven we na samen met ons team. Dit team bestaat uit ambitieuze, slimme en betrokken professionals die zich dag in dag uit inzetten om onze klanten te laten groeien. 

Tim

Tim

Lead developer

Yvonne

Yvonne

Consultant
Product Owner
Scrummaster

Jeroen

Jeroen

Senior developer

Maikel

Maikel

Algemeen directeur
maikel@direct-effect.nl

Tom

Tom

Medior developer

Corné

Corné

Hannie

Hannie

Eigenaar
Finance

Martijn

Martijn

Developer

Ling

Ling

Medior developer

Thieu

Thieu

Front-end developer

Marc

Marc

IT Support medewerker

Ward

Ward

Developer

Niek

Niek

Developer

Staan jouw wensen hier niet in vermeld, dan wil dat niet zeggen dat wij niet in huis hebben wat je zoekt. Neem dus gerust vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Advies op maat nodig?

is verplicht.