Mobile app development

Mobiele apps zijn integraal verweven in onze maatschappij. Om te zorgen dat je klanten overal gemakkelijk gebruik kunnen maken van je product of dienst, kan een mobiele app de oplossing bieden. Gemak kan namelijk het verschil maken tussen jouw bedrijf en de concurrent.

PWA

Progressive webapp

Een progressive webapp (PWA) combineer je je online platform met de voordelen van een app. Een PWA is qua techniek een website die zich op mobiele toestellen gedraagt als een app. Zo kan een PWA gebruik maken van andere apps op je telefoon, zoals de camera om barcodes te scannen. Ook kan een PWA, net zoals een native app, geïnstalleerd worden op je telefoon, waardoor dit voor gebruikers voelt als een echte app. 

Een progressive webapp biedt meerwaarde voor de customer journey van je klanten ten opzichte van een mobiele site: hij is snel, geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en werkt deels offline.

Dit leidt daardoor ook direct tot hogere conversie en hogere customer engagement. Door dit te combineren met een lagere investering ten opzichte van een native app, biedt een PWA op zowel commercieel als financieel vlak meerwaarde voor jouw organisatie.

Native apps voor iOS en Android

Waar een PWA niet toereikend is voor de business case, bouwen we native apps voor Android en iOS. 

Enkele voordelen van deze native apps:

  • Eenvoudig te downloaden via de App store en Play Store
  • Eenmalige installatie, en daarna snel in gebruik
  • De mogelijkheid om push notificaties te sturen
  • De app kan gebruik maken van native functionaliteiten van het device, zoals de camera, microfoon, vingerafdruk, gps, etc.
  • Via een native app kan geofencing worden toegepast

(web)apps

Portfolio

Direct-effect heeft ervaring  met zowel native app ontwikkeling als met PWA's. We gaan graag met je in gesprek om te ontdekken hoe een (web)app bijdraagt aan de doelstellingen van jouw organisatie.

Laten we een koffietje doen

Staan jouw wensen hier niet in vermeld, dan wil dat niet zeggen dat wij niet in huis hebben wat je zoekt. Neem dus gerust vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Mail ons voor advies op maat