Portfolio

Direct-effect e-business realiseert diverse ICT projecten variërend van websites en webshops tot narrowcasting toepassingen en mobiele apps. Hier wordt een aantal van deze projecten uitgelicht.

CACN verslavingszorg

Website SEO

Meer informatie

Website

We hebben voor CACN verslavingszorg een volledig nieuwe website ontwikkeld, i.s.m. PositiveDigits. CACN is een erkende GGZ-instelling met een eigen identiteit. Door een unieke werkwijze bieden zij onderscheidend vermogen in de verslavingszorg.
Bekijk de website

Connection SGGZ

Website SEO

Meer informatie

Website

Voor Connection SGGZ hebben we een website gerealiseerd. Connection SGGZ is een erkende GGZ-instelling. Zij specialiseren zich in het behandelen van verslaving en de onderliggende problematiek.
Bekijk de website
Goround Interior

Goround Interior

Website ontwerp Website Webshop Meertalig

Meer informatie

Website & webshop

Voor Goround Interior hebben we een website ontworpen en gerealiseerd, inclusief een webshop speciaal voor dealers. De website en webshop is in het Nederlands, Engels en Duits te lezen.

Online nieuwsbrief

Direct-effect heeft een online nieuwsbrief ontwikkeld voor de klanten van Goround Interior. Lezers van deze nieuwsbrief ontvangen periodiek het laatste nieuws over Goround Interior in hun mailbox.
Bekijk de website
Henri

Henri

Website Online nieuwsbrief

Meer informatie

Website

In opdracht van 2dstudio hebben we voor Henri een smaakvolle website ontwikkeld. Deze staat vol waardevolle informatie over o.a. het assortiment, de leveranciers en lekkere recepten.
 

Online nieuwsbrief

Geïnteresseerden kunnen zich nu inschrijven voor een online nieuwsbrief, ontwikkeld door direct-effect. Nieuwsbrieflezers ontvangen regelmatig nieuwe receptideeën per mail.
Bekijk de website

JJ Footwear

Website Webshop Koppeling Applicatie Betaalmethodes Meerdere talen

Meer informatie

Webshop

Voor JJ Footwear hebben we een webshop ingericht die fungeert als e-commerce platform voor verschillende landen. Bij het bezoeken van de website vindt controle op geolocatie plaats, waardoor mensen alleen de webshop die geldt binnen hun eigen land kunnen bezoeken. Prijzen kunnen per locatie worden ingesteld. 

Webservices & koppeling

We hebben een koppeling gemaakt met ERP-systeem Reflecta, waarmee eenvoudig de artikelen, orders en voorraad kan worden bijgehouden. Daarnaast is er een koppeling gemaakt tussen JJ Footwear en andere e-commerce platforms zodat de collectie van JJ Footwear automatisch ook binnen andere webshops getoond kan worden.

Applicatie

Direct-effect heeft voor JJ Footwear een mobiele applicatie ontworpen voor de ondersteuning van de retailer bij offline/online verkopen. De consument kan in de winkel direct vanuit de applicatie bestellingen plaatsen.
 

Qareworkpartners

Website Website ontwerp Applicatie

Meer informatie

Website

Qareworkpartners brengt zorginstellingen met een personeelsprobleem en gemotiveerde zorgprofessionals bij elkaar, vol informatie voor de ZZP-ers in de zorg. Daar wordt de zorg beter én leuker van! Voor Qareworkpartners hebben we een website ontworpen en gerealiseerd, inclusief portal en applicatie voor de ZZP-ers in de zorg.

Applicatie

Voor Qareworkpartners is een handige mobiele applicatie ontwikkeld. Hiermee kunnen ZZP-ers: 
  • direct de gewerkte uren invoeren
  • reageren op openstaande opdrachten
  • de overeenkomst digitaal tekenen
  • gewerkte uren en facturen inzien
  • het profiel en persoonlijke voorkeuren aanpassen
Bekijk de website

Rolco

Website webshop

Meer informatie

Website & webshop

Voor Rolco hebben we een website ontworpen en gerealiseerd, inclusief een webshop. De webshop is met onze laatste shop versie gerealiseerd.
Bekijk de website
SAM - Jouw online verhuurassistent

SAM - Jouw online verhuurassistent

Applicatie Website Webshop Koppeling

Meer informatie
SAM - Jouw online verhuurassistent is een online verhuurapplicatie ontwikkeld door direct-effect. SAM biedt alle functionaliteiten die je als verhuurbedrijf nodig hebt, waaronder artikelbeheer, relatiebeheer, projectbeheer, facturering en meer. De applicatie is ontwikkeld om tijd te besparen en eenvoudig te werken. Bij het ontwerp is ingezet op een hoge gebruiksvriendelijkheid, zodat echt iédereen ermee kan werken.
Bekijk de website
Schakelring

Schakelring

Narrowcasting

Meer informatie

Narrowcasting

De Schakelring is nu voorzien van zowel interactieve als passieve narrowcasting op meer dan 10 locaties. Elke locatie heeft hierbij de mogelijkheid om eigen nieuwsitems aan de narrowcasting toe te voegen. Het interactieve scherm is in de hal van elke vestiging te vinden. Hier kunnen mensen met behulp van een touchscreen tussen de verschillende berichten bladeren. Op alle overige tv’s wordt gebruikgemaakt van passieve narrowcasting, waarbij de berichten automatisch verspringen.
 
SEIVDA ADVIES

SEIVDA ADVIES

Website SEA Applicatie

Meer informatie

Website

Voor SEIVDA ADVIES hebben wij een website gemaakt waar een potentieel huizenkoper of -verkoper wordt geadviseerd over bouwkundige rapporten en taxaties.
 

Applicatie

Voor de bouwkundig specialisten hebben wij een online applicatie gemaakt waarin ze eenvoudig bouwkundige keuringen kunnen verwerken.
 

SEA

We verhogen de vindbaarheid van sveida.nl middels een advertentiecampagne met Google Adwords. Deze campagne hebben we opgezet, onderhouden we en verbeteren we.

 
Bekijk de website
Van Wel Saul Consultancy BV

Van Wel Saul Consultancy BV

E-learning Online nieuwsbrief Koppeling Rapportage

Meer informatie

E-learning

Voor Van Wel Saul Consultancy BV is een geavanceerd e-learning systeem ontwikkeld, gericht op re-integratie en outplacement. Zowel kandidaten als coaches hebben een eigen ingang in het systeem. In het systeem is o.a. toegang mogelijk tot vacatures, opdrachten en handige literatuur. De opdrachten voor kandidaten gaan vaak gepaard met een video-instructie. De resultaten van kandidaten worden automatisch gerapporteerd. 
 

Online nieuwsbrief

De online nieuwsbrief van VWSC heeft direct-effect volledig geautomatiseerd. Kandidaten ontvangen eens in de paar weken een mooi vormgegeven nieuwsbrief gevuld met tips en nieuws. Naast deze nieuwsbrief ontvangen zij reminders voor o.a. sollicitaties. De opdrachtgever krijgt automatisch een reminder voor het verlengen van zijn abonnement.
 

Koppeling

Er is een koppeling gemaakt tussen het e-learning systeem, vacaturebanken en een testportal. Op deze manier hebben kandidaten vanuit de e-learning module toegang tot vacatures en een portal waar zij verschillende tests kunnen doen. Sollicitaties en uitgevoerde tests worden binnen de e-learning module geregistreerd.
 
Bekijk de website

Vergaderen Heusden

Website

Meer informatie

Website

Voor Vergaderen Heusden hebben we een eenvoudige sfeervolle website ontwikkeld.  Elementen van de 2 prachtige monumentale panden komen terug op de website. Zowel via de tablet als mobiel heb je snel een goed overzicht van de mogelijkheden.
Bekijk de website

Vermeulen Reclame

Website webshop

Meer informatie

Website & webshop

Voor Vermeulen & Vermeulen Reclame hebben we een website ontworpen en gerealiseerd, inclusief een webshop. De webshop is met onze laatste shop versie gerealiseerd.
Bekijk de website

Vivafloors

Webshop website Website ontwerp Koppeling Applicatie

Meer informatie

Website & webshop

Vivafloors is een handelsbedrijf in PVC vloeren in twee varianten: lijm en click en heeft een uitgebreide collectie. Voor Vivafloors hebben we een webshop ontworpen en gerealiseerd, speciaal voor dealers.

Koppeling

De portal is gekoppeld aan Exact Online Handel (Exact)
Bekijk de website

Vos Capelle

Website Website ontwerp Webshop Koppeling Applicatie Betaalmethodes Meertalig

Meer informatie

Website & webshop

Vos Capelle staat al bijna 75 jaar bekend als betrouwbare toeleverancier in de tuinbouw en het openbaar groen. Het bedrijf telt ongeveer 60 medewerkers, de klanten zijn veelal b2b. Voor Vos Capelle hebben we een website ontworpen en gerealiseerd, inclusief een webshop speciaal voor dealers. De website en webshop is in het Nederlands, Engels en Duits te lezen.

Koppeling

Zo wordt er gewerkt met Unit4 Multivers Extended (MVE) als ERP pakket en worden de vertegenwoordigers ondersteund met Unit4 Multivers Groothandel Mobile Sales.
Bekijk de website

Radiatoren discounter

Webshop Website SEO SEA Betaalmethodes

Meer informatie

Webshop

Radiatorendiscounter.nl heeft een uitgebreide webshop gekregen. Alle producten zijn in heldere categorieën ingedeeld en eenvoudig te vinden dankzij de uitgebreide filter die is verwerkt in de webshop. De shop is goed te bedienen op de PC, tablet en mobiel. Daarnaast heeft direct-effect ervoor gezorgd dat de webshop beschikt over een vertegenwoordigersfunctie, waarmee medewerkers van Radiatorendiscounter.nl eenvoudig zelf vanuit hun showroom bestellingen kunnen inleggen voor hun klanten. 
 

Betaalmethodes

Direct-effect heeft ervoor gezorgd dat de betalingssystemen Mollie en Capayable zijn geïntegreerd in de webshop. Hierdoor zijn er diverse betalingsmogelijkheden voor de klant, waaronder betaling via iDeal of achteraf betalen. Door Capayable wordt er bij een betaling achteraf ook automatisch een kredietcheck uitgevoerd.
 

SEO & SEA

De website van Radiatorendiscounter.nl is door direct-effect geoptimaliseerd voor zoekmachines en conversies. Er is een zoekwoordonderzoek uitgevoerd en er zijn diverse landingspagina's geschreven. Daarnaast  is er een AdWords-campagne ingericht die we blijven optimaliseren. Ook wordt er gebruik gemaakt van geavanceerde e-commerce tracking via Google Analytics. Periodiek wordt er een Google Analytics rapport gemaakt, waarmee de prestaties over de afgelopen periode in beeld worden gebracht.

 

Bekijk de website
Bax Verkeersopleidingen

Bax Verkeersopleidingen

Website ontwerp Website Webshop

Meer informatie

Website

Direct-effect heeft voor Bax Verkeersopleidingen de website ontworpen en gerealiseerd. Bax Verkeersopleidingen is de grootste verkeersschool uit de regio. Op de website heb je middels de webshop de mogelijkheid om eenvoudig een inschrijving en betaling te voltooien voor diverse opleidingen.
Bekijk de website

Elektrolas

Webshop Koppeling

Meer informatie

Webshops

Direct-effect heeft voor Elektrolas diverse webshops ontwikkeld voor verschillende doelgroepen. Hierbij zijn functionaliteiten aan het CMS-systeem toegevoerd voor het beheer van lascertificaten van klanten. Ook biedt het systeem ondersteuning voor het plannen van onderhoud voor de machines van de klant.
 
 
Webshop Giftcard

Webshop Giftcard

Website Website ontwerp Webshop

Meer informatie

Website & webshop

Op www.webshopgiftcard.nl kun je heel eenvoudig giftcard bestellen, het saldo op jouw giftcard checken en de (online) inleverpunten zoeken voor je giftcard.
Bekijk de website
LDM Brass

LDM Brass

Narrowcasting Website

Meer informatie

Narrowcasting

Bij LDM Brass hebben we interne narrowcasting toegepast, gekoppeld aan een statusdashboard. Op deze manier worden elke dag bepaalde factoren uit de fabriek zoals de veiligheid, efficiëntie en machinestatus bijgehouden en verschijnt deze info automatisch op de schermen.
 

Website

Voor LDM Brass hebben we een uitgebreide website ontwikkeld. De website is in meerdere talen te bekijken, en beschikt onder andere over een product- en nieuwsoverzicht.
 
Target Point

Target Point

E-learning CRM Website Rapportage

Meer informatie

E-learning

Voor Target Point hebben we een digitale leeromgeving ontwikkeld. Hierin kunnen gebruikers artikelen lezen en de interactie aangaan met medegebruikers. Ook is er een coachingsmogelijkheid aan het e-learning systeem toegevoegd. Gebruikers kunnen in de e-learning module verschillende tests en vragenlijsten invullen.
 

Rapportage

De resultaten van de tests en vragenlijsten uit het e-learningsysteem worden volledig automatisch gerapporteerd. De rapportages zijn met een druk op de knop automatisch beschikbaar in PDF, Excel en PowerPoint formaat, volledig opgemaakt in de huisstijl.
 

CRM

Direct-effect heeft een CRM-systeem opgezet waarin bedrijven en personen kunnen worden opgeslagen. Aan het systeem kunnen eenvoudig contactgegevens worden toegevoerd. Daarnaast is er de mogelijkheid om gespreksnotities aan personen of bedrijven in het CRM-systeem te koppelen.
 

Website

Target Point heeft een nieuwe website gekregen die alle belangrijke waarden voor het bedrijf uitstraalt.
 
Bekijk de website

Houtdirect.nl

Website Website ontwerp Webshop Betaalmethodes SEO SEA

Meer informatie

Webshop

Voor de website van Houtdirect.nl is een webshop ontwikkeld met geïntegreerd betalingssysteem Mollie. Met dit systeem kunnen klanten via iDeal of MisterCash afrekenen. Ook is de webshop gekoppeld aan het beheer van de voorraad.
 
 
Bekijk de website
HJ van Drunen BV

HJ van Drunen BV

Webshop Narrowcasting DTP Koppeling

Meer informatie

Webshop

Voor HJ van Drunen heeft direct-effect een overzichtelijke webshop ontwikkeld. Deze webshop is speciaal ingericht voor business-to-business verkoop.
 

Narrowcasting

Binnen HJ van Drunen wordt nu narrowcasting toegepast om de medewerkers te informeren over het reilen en zeilen binnen het bedrijf. Hierop verschijnt onder andere informatie voor actie-artikelen en nieuwsbrieven, zodat de medewerkers geïnformeerd zijn over de externe communicatie. Verder worden er Key Performance Indicators (KPI's) gecommuniceerd op de schermen, zoals het aantal en type orders en de hoeveelheid stanswerk dat hier uit voortvloeit.
 

DTP: Catalogus

Met de hulp van direct-effect heeft HJ van Drunen nu een overzichtelijke en mooi vormgegeven catalogus voor al haar producten.
 

Koppeling

We hebben met behulp van Multivers van UNIT4 een handige koppeling gemaakt tussen de webshop en de boekhouding. Zo worden orders in de webshop automatisch in de boekhouding verwerkt.
 
Bekijk de website
ASVB

ASVB

Website

Meer informatie

Website

Voor ASVB (Aan de Stegge Verenigde Bedrijven) hebben wij een interactieve website gemaakt met veel javascript effecten.
Bekijk de website
Dresz

Dresz

Website Webshop Meertalig

Meer informatie

Webshop

Dresz heeft een uitgebreide B2B webshop gekregen. Alle producten zijn opgedeeld in heldere categorieën. De webshop is goed te bedienen op PC, tablet en mobiel. Klanten krijgen door in te loggen toegang tot de webshop. De webshop is in beschikbaar in zowel het Nederlands als het Engels.
 

Koppeling

We hebben met behulp van Multivers van UNIT4 een handige koppeling gemaakt tussen de webshop en de boekhouding. Zo worden orders in de webshop automatisch in de boekhouding verwerkt.
Bekijk de website
Feelgoodcadeau.nl

Feelgoodcadeau.nl

Website Website ontwerp

Meer informatie
Voor Feelgoodcadeau.nl, onderdeel van DNP groep, hebben wij de website ontworpen en gebouwd. Op deze website kunnen bezoekers vinden waar ze een FeelGoodCadeaukaart kunnen kopen. Daarnaast kunnen ze op de website checken hoeveel saldo er nog op hun kaart staat.
Bekijk de website
Club-assistent

Club-assistent

Website Applicatie Narrowcasting Back-office

Meer informatie

Website

Voor de sportverenigingen die lid zijn van Club-assistent heeft direct-effect websites ingericht. Deze websites hebben we voorzien van verschillende handige functionaliteiten, toegespitst op de wensen en behoeften van een sportvereniging. Zo kunnen o.a. actuele standen en uitslagen eenvoudig worden ingevoerd, is er een spelervolgsysteem en kunnen wedstrijdverslagen en foto’s gemakkelijk worden toegevoegd.
 

Applicatie

Voor Club-assistent is een handige mobiele applicatie ontwikkeld, die verenigingen de mogelijkheid biedt om o.a. wedstrijdinformatie, standen en uitslagen met hun eigen applicatie bij te houden. Ook kunnen standen via de applicatie eenvoudig worden bijgehouden.
 

Narrowcasting

Bij verschillende sportverenigingen die aangesloten zijn bij Club-assistent wordt gebruikgemaakt van narrowcasting. Hiermee worden nieuwsberichten, standen, uitslagen en andere mededelingen automatisch uitgezonden op tv-schermen in kantines en andere verenigingsruimten
 

Back-office

Het back-office van Club-assistent is ingericht met onder andere een spelervolgsysteem, toernooifunctionaliteit en extranet waarbij commissievergaderingen en notulen kunnen worden bijgehouden.
 
Bekijk de website