De Durea Wandeltocht is geen prestatietocht, maar een gezellige sportieve activiteit met een moment van bezinning en aandacht voor borstkanker. Het is fijn om gezamenlijk iets te kunnen doen en in deze sfeer elkaar te steunen.

De Durea Wandeltocht app is dit jaar wederom voorzien van tal van mogelijkheden. Naast het weergeven van de route en de digitale Laan der Bezinning heb je ook de mogelijkheid om jouw selfie te uploaden! Wij vragen jullie massaal om tijdens de route mooie, grappige, ontroerende, gezellige foto's van jezelf te maken. De selfies worden bij binnenkomst op een digitaal scherm getoond. De maker van de mooiste foto ontvangt een paar unieke roze Durea wandelschoenen.

Heb je je nog niet ingeschreven? Doe dit snel via: inschrijven.

Heb je de app nog niet gedownload? Doe dit dan snel door te klikken op een van de onderstaande afbeeldingen.

Dureawandeltocht Android app    DureawandeltochtIOS

Veel plezier!

Direct-effect is gespecialiseerd in app ontwikkeling voor overheidsinstellingen en bedrijfsleven. Club-assistent is gericht op (sport)verenigingen en (sport) evenementen en ondersteunt inschrijven van leden/deelnemers, incasseren van inschrijfgelden en verzorgt digitale communicatie naar de deelnemers/ inschrijvers. Benieuwd wat Club-assistent voor jouw (sport)vereniging kan betekenen? Mail naar info@club-assistent.nl en we informeren je verder.

ondersteuning van sportverenigingen